Ubidots Community

Trouble with Pin color by value

I’m having a little trouble using the Map Widget, and setting the pin color by value. I have tried with a few different variables but keep finding the same result. It seems to color the pin statically to the first setting in the color logic, and regardless of the variable value, it doesn’t seem to take the other ranges into account. Case in point, see the image below. My current signal variable is 37.00 yet it is coloring the pin as green.

Hi @Trav,

The first field refers to the from number and the second field to to number. Where the first number is inclusive of the range and the next number is non-inclusive of the previous range. Please configure the range in order so the color logic could work as expected.
Your configuration must be:

All the best,
-Isabel

Thanks Isabel, I’ve tried this method, however the pin won’t change colour from whatever I set as the first option, no matter what value I choose. I have confirmed that the variable label is correct, and I’ve even tried different variables.

Thank you @Trav for your response.

Can you please advise your account username and the Dashboard name? In that way, we can take a look at this issue. (You can send me this information via a private message)

I will be attentive to your response.

Best,
Isabel

Hi Isabel, thanks for your reply. Strangely it appears to be working now without me changing anything further? :thinking:

Hi @Trav,

Glad to hear it is working now. I will be attentive in case this issue happens again.

All the best,
-Isabel